Karikás Kajszibarack Pálinka

50% » Karikás Kajszibarack Pálinka

Származási hely:

Magyarország

Pálinkafőzde:

Karikás Pálinkafőzde

Lepárlás technológia:

Tornyos

Gyümölcs:

Barack

Ajánlott fogyasztási hőmérséklet:

16-19°C

Illat:

Gazdag aromájában nagymamáink zamatos baracklekvárja sejlik fel.

Íz és lecsengés:

Egyszerre intenzív és lágy. Zamatában az édeskés barackos jelleget könnyed lekvárosság kíséri, melyet az erőteljes alkoholfok tesz még intenzívebbé. Lecsengése harsány és gyümölcsös.

Szín:

Átlátszó

Ezekhez ajánljuk:

Gazdag aromájú, telt zamatú, házias jellegű pálinka, mely akár étkezések előtt vagy után, vagy egy jó beszélgetés mellé kiválóan alkalmas. Rendezvényekre, esküvőkre remek választás.